Over ons

Het organisatieteam van de eerste editie van WordCamp Noord-Nederland bestaat uit 5 enthousiaste WordPress gebruikers! De afgelopen maanden heeft dit diverse team alles op alles gezet om van WordCamp Noord-Nederland een succes te maken.

Geert Kuurstra

Geert Kuurstra bouwde alweer 10 jaar geleden zijn eerst website, toen nog in Joomla, en heeft daarna altijd de fascinatie gehad om zelf iets aan het web toe te kunnen voegen.
Met deze achtergrond, kennis en combinatie met een communicatie-opleiding is hij inmiddels 7 jaar mede-eigenaar van online communicatie bureau Online Media Koffer.

Naast dit bedrijf is hij sinds kort mede-oprichter van Brain Fuel. Een unieke ideation tool waarmee je in korte tijd vernieuwende concepten krijgt.

Zijn motivator is ‘groei’ en zijn sterke focus op structuur en nuchtere houding zorgen ervoor dat hij in beide bedrijven verantwoordelijk is voor de stabiliteit en operatieve zaken.

Binnen #WCNOORD is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van sponsoren.

Pieter Daalder

Pieter is werkzaam bij de hostingprovider Vevida, waar hij als WordPress specialist alle WordPress gerelateerde vragen van klanten voor zijn kiezen krijgt. Door de grote diversiteit van de vragen die hem gesteld worden kent hij WordPress inmiddels van binnen en buiten.

In de afgelopen jaren is hij heel wat Meetups afgeweest. Ook is hij mede-organisator van WordPress Meetup Grunn. Hij is bij veel WordCamps als vrijwilliger betrokken geweest en maakt nu de stap naar het organiseren van WordCamp Noord-Nederland. Binnen de organisatie is hij verantwoordelijk voor de vrijwilligers.

Wil je hem bereiken? Dat gaat het snelste via Twitter @w1zz

Richard van Denderen

Richard is eigenaar en WordPress specialist bij WPHelpdesk.nl hier lost hij alle soorten WordPress problemen op van groot tot klein. De kennis die hij daar op doet wordt ook weer gebruikt om vragen te beantwoorden op het Nederlandse WordPress support forum (en vice versa) waar hij moderator is.

Na de afgelopen jaren actief te zijn geweest als vrijwilliger bij diverse WordCamp en het mede-organiseren van WordPress Meetup Fryslân maakt Richard bij WordCamp Noord-Nederland zijn debuut bij het organisatie team en is hij verantwoordelijk voor de sprekers.

Mij bereiken? Dat kan middels twitter @wphelpdesk_nl

Leo Oosterloo

Leo is mede-oprichter van Pronamic waarmee hij sinds 2005 meewerkt mooie internetoplossingen te realiseren. Sinds 2010 heeft Pronamic zich gespecialiseerd in WordPress met vele websites en plugins als resultaat (waarvan Pronamic Pay het meest bekend is). Binnen Pronamic is Leo o.a. verantwoordelijk voor project management en online marketing voor diverse klanten.

De afgelopen jaren heeft Leo diverse keren WordCamp Nederland en Europe bezocht. In 2018 mag Leo WordCamp Noord-Nederland mede-organiseren.

Remkus de Vries

Remkus de Vries houdt zich al meer dan 12 jaar professioneel bezig met WordPress en werkt als Manager Partnerships bij Yoast en weet ook het één en ander over WordPress onderhoud.

Daarnaast is hij net zo lang al verantwoordelijk voor WordPress Nederland, het vertaalteam en de forums. In 2009 was hij één van de oprichters van WordCamp Nederland en in 2013 van WordCamp Europe.

Remkus laatste avontuur samen met zijn vrouw (don’t worry, it’s SFW) vind je op ThemeMix. Meer informatie vind op zijn blog. Of hier @DeFries.