Pronamic sluit zich aan als Silver sponsor

Enthousiast, gedreven, met oog voor kwaliteit en met een passie voor WordPress. Dat is Pronamic. Vanuit het noorden van Nederland ontwikkelen wij met een ambitieus team mooie WordPress oplossingen.
Pronamic heeft al diverse ambitieuze online projecten mogen realiseren in WordPress. Daarnaast leveren wij actief een bijdrage aan de WordPress community. Wij hebben een aantal gratis WordPress plugins ontwikkeld zoals de Pronamic Google Maps plugin en de Nederlandse vertalingen van Gravity Forms. Daarnaast kun je bij Pronamic ook terecht voor de Pronamic Pay (iDEAL) plugin. De Pronamic Pay plugin is de WordPress betalingsplugin met koppelingen tussen veel populaire WordPress e-commerce plugins en (iDEAL) payment providers.
Benieuwd naar ons werk? Check ons portfolio! Op zoek naar een plek waar jij je WordPress skills kan showen? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!
Zelf ook sponsor worden?
Wil jij, net als onze sponsoren, met je bedrijf je ook aanmelden als sponsor en zo dit event mede-mogelijk maken? Heel fijn! Bekijk onze sponsorpakketten hoe je hierin deel kunt nemen.